.

.

KMMK Домакински полк за Баня, Държач за кърпи, Шкафове за баня, Рафт за Душата Място На рафта, Алуминиеви Рафтове, Двуетажни Стъклени рафтове, с Двойни Квадратни багаж?

KMMK Домакински полк за Баня, Държач за кърпи, Шкафове за баня, Рафт за Душата Място На рафта, Алуминиеви Рафтове, Двуетажни

BGN 46.72

Наличност
Налично за поръчка

3 : Скоба е изработен от сплав с, за да се гарантира дълготрайност и надеждност. 2 : Включва цялото оборудване, необходимо за инсталация, конструкция от неръждаема стомана, за да се гарантира качество и дълготрайност. 2 : Включва цялото оборудване, необходимо за инсталация, конструкция от неръждаема стомана, за да се гарантира качество и дълготрайност. 5 : Срок на доставка : 1-2 дни, време на пристигане на стоки 12-25 дни, моля, търпеливо изчакайте, ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен за първи път, отклоните лош съвет и мнение!.Трайно стъкло позволява да се съхранява стоки от първа необходимост за баня. 4 : Бележки : От ъгъла на наклона на снимки и проблеми с осветлението може да се наблюдава малка разлика в цвета. 3 : Скоба е изработен от сплав с, за да се гарантира дълготрайност и надеждност. 5 : Срок на доставка : 1-2 дни, време на пристигане на стоки 12-25 дни, моля, търпеливо изчакайте, ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с мен за първи път, отклоните лош съвет и мнение!.1 : Zakruglennoe стъкло, гладки ръбове и не травмируют ръка, подходящи за всички видове стилове на оформяне.Трайно стъкло позволява да се съхранява стоки от първа необходимост за баня. 1 : Zakruglennoe стъкло, гладки ръбове и не травмируют ръка, подходящи за всички видове стилове на оформяне.Лесна инсталация Обикновено можете да получите пратката в рамките на планираното време (10-15 работни дни) Наименование на продукта : багажник Стил : китайски Материал : висококачествен материал Монтаж : смукателна стена брой етажи : 1 Размер на етажа : Дължина-20 см-60 см, ширина 13 см Стил : лесен и модерен Приложимо място : air conditioning Всички стоки са произведени по поръчка на ръка, моля, помисли грешка в 1-3 см преди да поръчате.

Всичко за продукта

Избор на купувачи