.

.

Шкаф за ключове Uniclife на 100 позиции с Кодово заключване, Сбрасываемый Черен Цифров Кутия За Съхранение на Сигурността, Стоманена Органайзер за ключове с Цветни Бирк?

Шкаф за ключове Uniclife на 100 позиции с Кодово заключване, Сбрасываемый Черен Цифров Кутия За Съхранение на Сигурността,

BGN 20.26

Наличност
Налично за поръчка

100 разпоредби : Практичен двуслойни шкаф за ключове вместителен и побира до 100 ключове.Идеален за училища, домове, фирми, агенции за недвижими имоти и т.н., се Инсталира само на закрито! (Винтове и стенни анкеры са приложени.). Брава : Осигурете надежден 3-цифрена комбинация за заключване с 1000 бързите начини за заключване / отпирания на гардероба.Осигурете на вас лично и изключителен достъп до ключовете.Код за нулиране : Първоначален код : "000".Преместете лоста за управление в рамките на корпуса, от A към B, задайте желания от вас код, а след това дръпнете лоста обратно с B на A, за да завърши нулиране на код. 100 бирок в 10 цвята : Всяка гъвкав етикет за ключове съдържа подвижна чист лист хартия за залепване на етикети.А прозрачен прозорец ви позволява идентифициране на стоките от пръв поглед.Лесно се проследяват : Съдържа 100 стикери с номера и 100 куки за организиране на ключовете в цифров ред.А номериран регистър улеснява проследяване на вашите ключове.

Всичко за продукта

Избор на купувачи