.

.

INOOMP Чи Фен Интериор в стил Шинуазри Покритие от Неръждаема Стомана Ретро Декор на Вентилатора в Китайски Стил Сгъваем Ръчно Фен Китайски Фен на Кунг-фу Сгъваем Ръч?

INOOMP Чи Фен Интериор в стил Шинуазри Покритие от Неръждаема Стомана Ретро Декор на Вентилатора в Китайски Стил Сгъваем

BGN 8.53

Наличност
Налично за поръчка

Неръждаема стомана, найлон. - Дизайн кунг-фу прави по-уникална и привлекателна, ви дава нови усещания и добро настроение фен на китайски стил на изпълнение.Сгъваем ръчен фен Rave : универсално Благодарение на цвят, на този етап фен очарователен и элегантен и несъмнено ще привлече много повече внимание. - Това може да бъде не само за развевания вятър през лятото, за да се охлажда топлината, но и като танци или на фотографска подпори за кунг-фу. вентилатор за фестивални участия-това е най-добрият подарък за тези, които обичат чи, кунг-фу и т.Осъществяване на списък 1 x Сгъваем фен Характеристики -Материал : неръждаема стомана, найлон ръчно фен - Цвят : както е показано на китайския вентилатора - Размер : 62,00 X35,00 X1,00 см / 24,37 X13,76 X0 преносими вентилатори.Може да осигури по-голяма сигурност на вашия живот.Ръчно фен на кунг-фу : Ръчно фен е настоящата конструкция, така че е лесно да носят със себе си и той е лесен за използване. на Вентилатора за по танци, партита Изпълнена с подробни изработка сгъваема фен е лесен начин за използване, и той може да отговори по-добре на вашите нужди.

Всичко за продукта

Избор на купувачи