.

.

Големи керамични чаши за кафе masoline обем 24 грама, са много големи чаши за чай и кафе, Дизайн с голяма дръжка, Голяма кафеена чаша за офиса и дома, микровълнова печка и ?

Големи керамични чаши за кафе masoline обем 24 грама, са много големи чаши за чай и кафе, Дизайн с голяма дръжка, Голяма

BGN 0.67

Наличност
Налично за поръчка

Чаши голям размер за приятно сутрешно кафе или чай.Керамика и глазура от премиум-клас. 【УНИКАЛНА ЧЕРЕШКАТА】 Цвят глазура върху повърхността на чашата се променя неясно и естествено заради промените в температурата на фурната по време на процеса на печене на керамика, който се различава от традиционните еднородни цветове.Здрава и устойчива конструкция.В Masoline ние се стремим да ви предложим красиви, уникални enrobed чаши, които се проясни момент на почивка.【Голям КАПАЦИТЕТ и голяма дръжка】 Нашата керамични кафеена чаша е с обем 24 грама / 700 мл. 【ЧУДЕСЕН ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】 Стилни и елегантни форми и цветове правят нашите чаши за кафе чудесен подарък за празници, рождени дни и за специални случаи.Могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова печка, фурна и фризер.

Всичко за продукта

Избор на купувачи