.

.

K2 Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Цифров Тестер за Излъчване на Електромагнитното Поле Ръчно 5 LED Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Гаус за Лов на Призраци Лична Безопасн?

K2 Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Цифров Тестер за Излъчване на Електромагнитното Поле Ръчно 5 LED Измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ

BGN 2.67

Наличност
Налично за поръчка

Портативен, лесен за използване, трайни, надеждни и отзивчиви.Може да се използва за откриване на скрити камери.Функция : 1. Лесно разбираем led светлини в тъмното и при слънчева светлина.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване. Специална функция 5-led индикатор показва различни стойности на радиация. Тествайте по Гауссу, стойте далеч от радиация, е полезно за здравето. 1 X Детектор на електромагнитни лъчения.14 Батерия : 1x9 (не е включен в комплекта) Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Параметри : Материал : ABS + електронни компоненти Цвят : черен, сив (по избор) Размер на продукта : 143x53x29 мм / 5.Приложение за мониторинг честота 50/60 Hz, тъмно-зелен от 0 до 1,5 мгаусс; зелена светлина от 1,5 до 2,5 мгаусс; жълто от 2,5 до 10 мгаусс; оранжево от 10 до 20 мгаусс; червено от 20 + мгаусс. Работи на батерии (не са включени в комплекта) и съобщава стойности измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ в диапазона 5 миллигаусс. Използва се за изследвания сверхнормальных вълни и общо изпитване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ. Разходомер K2 често се използва по време на лов на призраци (носете си памперси), както и с цел лична безопасност и за идентифициране на потенциално опасна радиация с висока EMF.Това прави уреда K2 EMF идеален инструмент за откриване на умствена дейност и потенциално вредни високи нива на ЕМП в домашна или работна среда. Разходомер K2 е известен със своята надеждност и качество при изучаването на паранормалното.K2 Ръчно 5 led измерване на ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ Гаус LCD дигитален тестер за излъчване на електромагнитното поле Портативен дозиметър електрически Магнитно поле Детектор за откриване на EMF/RF.

Всичко за продукта

Material:
ABS + electronic components
Color:
Black, Grey (optional)
Item size:
143x53x29mm/5.63x2.09x1.14in
Battery:
1 X 9V (not included)
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Избор на купувачи