.

.

YEPTAME Реквизит За Снимки на Новородени Вълнени Постелки Пълнител Кошница За Снимки на Бебета Подпори За Представляващи Разтегателен Флокати Одеало за Новородено Л?

YEPTAME Реквизит За Снимки на Новородени Вълнени Постелки Пълнител Кошница За Снимки на Бебета Подпори За Представляващи

BGN 13.33

Наличност
Налично за поръчка

100% Естествен ратан. 100% Ръчна изработка.Здрава рамка.Регулиране на ъгъла на наклона. 100% Естествен ратан. 100% Ръчна изработка. 100% Естествен ратан. 100% Ръчна изработка.Регулируеми уши. 100% естествена вълна. 100% Ръчна изработка.Регулируеми ушите.Ние сме добре запознат в производството, така че можете да бъдете сигурни, че ще получите първокласно вълнен тампон за снимки на новородени, които не са изложени на прекомерна обработка, изключително мек на допир и ще продължи дълги години.Всички наши вълнени постелки естествени, и, както всеки друг продукт на природата, те се различават по размер и цвят от една кожи до друга.Висококачествена естествена овча кожа, без микрофибър или смесени изкуствена кожа.Козината е мека, гъста и пухкава, без мирис.Всеки килим е уникален.Идеален за пълнене на кутии за снимки на новороденото или просто аксесоар, за фотосесия. Натурална копринено мека овче кожа, дебела и космата. Подложка от 100% естествена агнешка кожа от Нова Зеландия.

Всичко за продукта

Избор на купувачи