.

.

Led Светлини за предната решетка на Радиатора за товарни автомобили Jeep Suv, 4шт Аварийни Предупредителни Светлини (Бял)

Led Светлини за предната решетка на Радиатора за товарни автомобили Jeep Suv, 4шт Аварийни Предупредителни Светлини (Бял)

BGN 21.33

Наличност
Налично за поръчка

С висока видимост при дневна светлина, в полунощ, в дните на дъжд или мъгла.Подобряване на безопасността при шофиране и избягвайте нещастните случаи.Новият дизайн на лампи, нови кабели, по-издръжлив в двоен режим, по-дълъг живот. неговата светлина е по-ясна и по-малко ослепителна. 4 * Супер ярък функция за синхронизация с 48-led стробоскопом. 4 * Защитна подплата. 1 * Централен блок за управление. 1 * Ръководство за експлоатация. 【Управление на ключа】 4 крушки, свързани към една контролер за улесняване на синхронизация.Можете да превключите в режим на мигане с помощта на превключвател на устройството. 【4ШТ Супер Ярки стробоскопических светлини】 комплектът включва 4 супер ярки светлинни ефекти-с функция за синхронизация на 48 светодиоди и централен блок за управление за безплатна инсталация на кабели.С висока видимост при дневна светлина, в полунощ, в дните на дъжд или мъгла.Подобряване на безопасността при шофиране и избягвайте нещастните случаи. 【Лесна инсталация】 Безплатен монтаж, окабеляване-Конектор за свързване на захранване 12/24 В, идва в комплект с инструменти за монтаж скоби и винтове за закрепване към решетката на радиатора или броня. 【2 отделни ключа】 Един е предназначен за по-лесно включване / изключване. друг е предназначена за модифициране на различни стробоскопических модели.Превключвател за включване / изключване ви позволява да изключите захранването, не отсоединяя го от мрежата. 【Услуги】 7 дни без причина за връщане, 180 дни, ако продуктът е повреден, моля, свържете се директно с нас. 4 Супер ярки функция за синхронизация с 48 led стробоскопами.

Всичко за продукта

Избор на купувачи