.

.

Мъжки футболни обувки WINGFAI, Професионални футболни Обувки С висок Берцем, Дишащи Спортни футболни Обувки За Улицата/на Помещение, на Професионални Спортни Маратон?

Мъжки футболни обувки WINGFAI, Професионални футболни Обувки С висок Берцем, Дишащи Спортни футболни Обувки За Улицата/на

BGN 3.00

Наличност
Налично за поръчка

Задната част е покрита с найлонови капачка една и съща форма, че и глезен, за защита на петата, а напречната подплата от плат, покрит с пяна повишена плътност, осигурява краката на максимален комфорт, но при това се пропуска въздух. 9 САЩ = 42 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 9,88-10,04 инча.Гъвкава подметка за движение с висока контрол на скоростта и устойчиви на твердому на земята (суха естествена трева), изкуствена трева (синтетично влакно с дълги остриета) и твердому на земята.Висока яка изработена от еластичен материал, който лесно се побира и се отстранява, удобен в чорап и осигурява надеждна защита на глезените. 11 САЩ = 45 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 10,47-10,63, включително гумена ходилото.Професионална работна отбор с добра технология за довършителни работи на производствения процес, което гарантира високо качество и съдържаща добра производителност при пресмятане за вътрешно тревата AG / TF. 5,5 САЩ = 38 от ЕС = подходящ за дължина на стъпалото 9,09-9,25 инча. 4,5 САЩ = 37 от ЕС = подходящ за дължина на стъпалото 8,90-9,06 инча. 10 САЩ = 43 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 10,08-10,24 инча. На разположение са три варианта на цвят : черно-бяло, синьо-бяло и тюркоаз. Мъжки футболни обувки WINGFAI с добър дизайн от материали, дишаща, комфортна, нескользящие, подходящи за широк спектър от случаи : натурална билка, почвата, пластмаса, земната игрище, писта, твърди земята и т.Прозрачно местоположение шипове поддържа взривно ускорение и висока скорост на завои. 4 САЩ = 36 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 8,70-8,86 инча.Представяме ви нашата най-новата футболен обувки, разработен за максимален комфорт и производителност. в Таблицата размери.Насладете на максимален комфорт, подкрепа и изпълнение с нашите обувки, разработена, за да ви помогне да изведе играта си на ново ниво.

Всичко за продукта

Избор на купувачи