.

.

умен термостат ecobee с гласов контрол, Черен и новост 2022 година! Умен термостат Премиум-клас с Siri и Алекса, вграден в монитор на качеството на въздуха и интелигентен с?

умен термостат ecobee с гласов контрол, Черен и новост 2022 година! Умен термостат Премиум-клас с Siri и Алекса, вграден

BGN 9.06

Наличност
Налично за поръчка

Продукт 1 : Идва с вградени функции на Siri и Алекса, за да се разговори, музика и допълнително управление (за да активирате Siri се изисква Apple Home Pod mini).Включен в комплекта Smart Sensor ви осигурява комфорт на мястото, където сте, благодарение на дефиниция присъствието на гости.Продукт 1 : Идва с вградени функции на Siri и Алекса, за да се разговори, музика и допълнително управление (за да активирате Siri се изисква Apple Home Pod mini).* Получавайте уведомление при остри капки температури, които могат да доведат до увреждане.Сертифицирани от ENERGY STAR.* Получавайте уведомление при остри капки температури, които могат да доведат до увреждане.Продукт 2 : ecobee Smart Thermostat Premium - това е пълна център за наблюдение на дома, което включва вградена прах в очите на аларма и предупреждение за възможни взломах, когато системата е включена.Включен в комплекта Smart Sensor елиминира горещи и студени точки и да се регулира температурата в най-важните помещения.Продукт 2 : Висококачествени материали и съвременни инженерни означава голям, ярък дисплей с кинематографичным интерфейс, вечния дизайн и сензор за присъствие на следващото ниво.термостат ecobee Smart с гласов контрол Black Experience осигурява повишен комфорт, по-голяма икономия и засилен контрол. Продукт 2 : Вграден монитор на качеството на въздуха предупреждава за лошо качество на въздуха, дава съвети за това как да го подобрите, и ви напомня, когато дойде време да замени на въздушния филтър на пещ.Продукт 2 : Спестете до 26%* годишно на разходите за отопление и охлаждане. * В сравнение с експозиция при 72 °F. Продукт 2 : Вграден монитор на качеството на въздуха предупреждава за лошо качество на въздуха, дава съвети за това как да го подобрите, и ви напомня, когато дойде време да замени на въздушния филтър на пещ.

Всичко за продукта

Избор на купувачи