.

.

Мъжки футболни обувки WINGFAI, Професионални футболни Обувки С висок Берцем, Дишащи Спортни футболни Обувки За Улицата/на Помещение, на Професионални Спортни Маратон?

Мъжки футболни обувки WINGFAI, Професионални футболни Обувки С висок Берцем, Дишащи Спортни футболни Обувки За Улицата/на

BGN 1.00

Наличност
Налично за поръчка

Насладете на максимален комфорт, подкрепа и изпълнение с нашите обувки, разработена, за да ви помогне да изведе играта си на ново ниво.Футболни обувки WINGFAI. Мъжки футболни обувки WINGFAI с добър дизайн от материали, дишаща, комфортна, нескользящие, подходящи за широк спектър от случаи : натурална билка, почвата, пластмаса, земната игрище, писта, твърди земята и т. 10 САЩ = 43 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 10,08-10,24 инча.Прозрачно местоположение шипове поддържа взривно ускорение и висока скорост на завои.Нескользящая гумена подметка притежава високо сцепление, създава триене за трева и поддържа добра производителност.Независимо от това, дали сте начинаещ или напреднал играч, нашата футболна обувки ще се превърне в перфектното допълнение към вашата екипировка. 7,5 САЩ = 40 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 9,49-9,65 инча.Гумена подметка.горна част с модни модели в тон, подправката обувки елегантен и стилен външен вид, който ви издадат на терена.Гъвкава подметка за движение с висока контрол на скоростта и устойчиви на твердому на земята (суха естествена трева), изкуствена трева (синтетично влакно с дълги остриета) и твердому на земята.Задната част е покрита с найлонови капачка една и съща форма, че и глезен, за защита на петата, а напречната подплата от плат, покрит с пяна повишена плътност, осигурява краката на максимален комфорт, но при това се пропуска въздух. 6,5 САЩ = 39 от ЕС = подходящ за дължина на стъпалото 9,29-9,45 инча. 9 САЩ = 42 ЕС = Подходящ за дължина на стъпалото 9,88-10,04 инча.Прозрачно местоположение шипове поддържа взривно ускорение и висока скорост на завои.Дишащ покрив е изработен от висококачествени материали, което позволява на въздуха свободно да циркулира и запазване на краката за по-студените и сухи по време на игра.

Всичко за продукта

Избор на купувачи