.

.

Avezano Благослови Бог, Фон, Първо Причастие, Кръщение, Украса за парти, Банер, Листа от евкалипт, Фон за снимки на Душата на детето, Сувенири, Аксесоари (7x5 фута)

Avezano Благослови Бог, Фон, Първо Причастие, Кръщение, Украса за парти, Банер, Листа от евкалипт, Фон за снимки на Душата

BGN 50.45

Наличност
Налично за поръчка

★ 【7 фута x 5 метра / Ширина 2.1 m височина 1.5 m】 : Дигитален печат с висока разделителна способност, привличащи вниманието детайли, реалистични цветове, не отразяват и не са избледнели. ★ 【Винил материал Econ】 : Характеристики на винил плат Econ-тънка и здрава; Сгъваема, безпроблемна, по-малко тегло, удобна переноска; устойчив на разкъсване, не е водоустойчив. ★【За многократна употреба сгъваеми, безшевни; Лек, удобен переноска; износоустойчива, не е водоустойчив. ★ 【 За многократна употреба и е подходящо за много случаи 】 : Този фон бог да благослови може да се използва като празнични аксесоари (детски душ, булчински душ, рожден ден, празник, пенсиониране, нов дом и т.н.).Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, начало декор, банер за парти със собствените си ръце, и т.н.). ★ 【 Как да се създаде?】 : 1. Изпратете ни съобщение с участието и вашите изисквания (друг размер / добавяне на думите / настройка на изображението и т.н.) 2. Ние ще ви изпратим проба на изображението, за да потвърдите, а след това линк за плащане. 3. Индивидуална поръчка обикновено се доставя на вас в рамките на 5-7 работни дни, пощенски разходи се заплащат. ★ 【Отказвате от опаковки и намаляване на заломы】 : Този фон за снимки душата на новороденото е изпратено в сгънат вид се дължи на изискванията на гпк, гладене при ниска температура от обратната страна за намаляване на бръчки. ★【Пакетът включва】В комплекта са включени само банер за декорация на партита, кръщенета, без стойка, овчарски скок, джоба или скоби. ★ 【Полезни съвети】 : Можете да окачите фон с помощта на ленти, скоби или бутони.

Всичко за продукта

Избор на купувачи