.

.

NUCERY Футболист C-ристиано Роналдо Многофункционална Раница За Пътуване Студентски Вентилатори За Лаптопи Flame Element Bookbag За Мъже и Жени (Сив - 1)

NUCERY Футболист C-ристиано Роналдо Многофункционална Раница За Пътуване Студентски Вентилатори За Лаптопи Flame Element

BGN 24.53

Наличност
Налично за поръчка

И МНОГОФУНКЦИОНАЛНО клон : Раница има множество отделения за съхранение и функции за допълнителни аксесоари, като например лаптоп, i Phone, i Pad, химикалка, ключове, портфейл, книги, дрехи, бутилка с паспорт и много други, външен USB-порт с вградено зарядно кабел. & Размери на продукта : 18 × 6 × 11,8 инча.Можете да го вземете със себе си в природата, в колеж, да пазарувате, на датите на пътуване и т.Широки презрамки с подплата от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при продължително чорап. И това е чудесен раница за ежедневието.Широки презрамки с подплата от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при продължително чорап. Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с пълна подплата, която носи тежестта, но лек. И МНОГОФУНКЦИОНАЛНО клон : Раница има множество отделения за съхранение и функции за допълнителни аксесоари, като например лаптоп, i Phone, i Pad, химикалка, ключове, портфейл, книги, дрехи, бутилка с паспорт и много други, външен USB-порт с вградено зарядно кабел. Най-добрият подарък за междузвездни феновете на футболиста.Широки презрамки с подплата от материал с висока пропускливост л намаляват натиска върху рамото и шията и се държи на хладно при продължително чорап.It чудесен раница за ежедневието., И това е най-добрият подарък за феновете на звезди на футбола. Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с пълна подплата, която носи тежестта, но лек. И това е чудесен раница за ежедневието. Многофункционално клон : Раница има множество отделения за съхранение и функции за допълнителни аксесоари, като например лаптоп, i Phone, i Pad, химикалка, ключове, портфейл, книги, дрехи, бутилка с паспорт и много други, външен USB-порт с вградено зарядно кабел.

Всичко за продукта

Избор на купувачи