.

.

Куки за дрехи NYKCPJMW Стенни, Кука За дрехи в Кръгла точка, Стенни Желязна Художествена Закачалка За дрехи, Тежкотоварни Кука За Роба, Закачалка За Шапки, Точкова и Лин?

Куки за дрехи NYKCPJMW Стенни, Кука За дрехи в Кръгла точка, Стенни Желязна Художествена Закачалка За дрехи, Тежкотоварни

BGN 34.40

Наличност
Налично за поръчка

✎ Стенни куки за дрехи-Широко прилагане, подвешиваются в коридор, кухня, коридор, дрешник, баня или в черно ход. ✎ Парапет с плетене на една кука, лице, получаващо ключницу ще се помни топлината, която се дава всеки път, когато влизаха през вратата. ✎ Закачалка за ключове за декоративни облицовки на стени, това е супер симпатичен и добре направен кука за ключове.Умерен тегло, здрав. ✎ Врата на багажник, Здрава и стилна закачалка за ключове изработени от стомана с плоски като пробиване по специална технология, устойчива е на корозия и трайна.Много лек, въпреки, че това е метал. ✎ Ползите от монтиране на стена закачалки за дрехи, пазете всички ключове на едно място, повече не търсете на загубени ключове!Ще се радвате на това, колко лесно е да настроите!.Куки за дрехи за Монтиране на стена Закачалка за дрехи на стената е достатъчно просторна, за да лесно да се мотае всичките си лични вещи.Закачалки с железни куки може да се използва почти за закачане на всичко, което пожелаете, като придава на вашия дом стил и чар.Куки за детски дрехи.Стенен куки с различни цветове носят за оформяне на вашата стая някакъв вид свобода, въображение и спомени от детството. Размер : както е показано на Помещение включва : 1 х стенни закачалка моля, Обърнете внимание : 【1】 Този продукт съдържа само една закачалка за дрехи, а останалите-просто аксесоар 【2】 Всички нашите продукти са изработени в естествената си форма, е нормална, малка хроматическая отклонение се дължи на разликата между светлината на снимане и телевизор. 【3】 Размер изделия се измерва ръчно, са възможни незначителни грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.

Всичко за продукта

Избор на купувачи