.

.

Дръжка за вежди, Молив за Микроблейдинга Вежди, Микро-4-Точка Дръжки за грим за естествени и Волосоподобных Щрихи, Издръжлив, Водонепроницаемое и Професионално сре?

Дръжка за вежди, Молив за Микроблейдинга Вежди, Микро-4-Точка Дръжки за грим за естествени и Волосоподобных Щрихи, Издръжлив,

BGN 6.39

Наличност
Налично за поръчка

? Вежди естествения вид : Тази дръжка за вежди прави удари, подобни на косъмчета, които придават на вашите бровям естествен и свеж вид.Благодарение на нея ще изглеждате уверени и красиви. ? Дълготрайност и водоустойчивост : нашата дръжка за вежди трайни и могат да останат на вашите бровях в продължение на целия ден.Се страхуват да загубят средство за вежди по време на тренировка или интензивна активност?Не се притеснявайте, ние сме се погрижили за това, че тази дръжка за вежди е водоустойчива и не пропускала пот. ? Е подходящ за начинаещи : тази дръжка за вежди лесен за използване дори за първия потребител!Внимателно съхранявайте писалката, за да придадат необходимата форма.Ако дръжка за вежди всякакъв вид неща живеят с други продукти, внимателно почистете върха на кърпа и сте готови да я използвате отново. ? Висококачествен продукт : Ние сме се погрижили за това, че нашата дръжка за веждите са произведени от висококачествени материали и съставки.Нюанси са идеални за всеки цвят на кожата, дълго се държат и не изчезват. ? За гарантиране на 100% удовлетворение : Ние се грижим за нашите клиенти и искали да се обърне внимание на вашите нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми, и ние ще се радваме да отговорим на вашите нужди.

Всичко за продукта

Избор на купувачи