.

.

Чанти за съхранение на Homoyoyo Голяма Чанта За Съхранение, Стенни Чанта За съхранение, Памучен Батистовая Чанта За съхранение, Окачени Чанти За съхранение на Над Врат?

Чанти за съхранение на Homoyoyo Голяма Чанта За Съхранение, Стенни Чанта За съхранение, Памучен Батистовая Чанта За съхранение,

BGN 0.33

Наличност
Налично за поръчка

висулка за чанта за съхранение в гардероба изящна изработка изработка осигурява дълъг срок на експлоатация и са изящни детайли, което е удобно и практично. висулка за чанта за съхранение в гардероба Като универсален контейнер за съхранение на всякаква всячины, тази чанта за съхранение на чудесно за съхранение на чорапи, козметика, играчки, очила и т.н., окачени чанта за съхранение в гардероба Тази стенни чанта помага да се поддържа ред в стаята си, което е удобно и практично. висулка за чанта за съхранение в гардероба Тази стенни чантата е изработена от трайни и практично за използване на материала. висулка за чанта за съхранение в гардероба на Чанта може да виси на стената, вратата, което я прави много удобна за използване, и тя може да доведе стая в ред.Описание на Нашите висящи организаторите за стенни шкафове, изработени от лека памучна и ленена тъкан, които могат да се перат, те са дишащи и водоустойчиви.Стенни Подвесная чанта За Съхранение, Памучни Батистовые Висулка за чанта За Съхранение, Организатор за гардероба в Спалнята, Банята, Килера.Характеристики Материал : Памучен плат - Подвесное съхранение в гардероба, за да си джоб.-Чанта-органайзер за баня в общежитието на Помещение и включва 1 х окачен на куката 1 х чанта за съхранение.

Всичко за продукта

Избор на купувачи