.

.

Панти Кухненски шкаф Yardwe 1 Комплект Отвор За панти Набор от Инструменти За Пробиване Врати Пантите на Шкафа на Пантите на шкафа Инструменти за пробиване на електри?

Панти Кухненски шкаф Yardwe 1 Комплект Отвор За панти Набор от Инструменти За Пробиване Врати Пантите на Шкафа на Пантите

BGN 20.68

Наличност
Налично за поръчка

инструменти за шкаф Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.ИНСТРУМЕНТИ - основно се използват в проекти за обзавеждането на дома, в дърводелски и дървообработващата промишленост.НАБОР за пробиване на ПАНТИ - Лесно инсталиране открывалку за дупки, регулиране на дълбочината на пробиване, а след това заключете ограничителни пръстен. Цвят : Отварачка за петельных дупки с различен цвят.ПЕРФОРАТОР ЗА ДЪРВООБРАБОТВАНЕ - Подходящ е за мебелни фабрики и любителите на дограмата, е чудесен набор от инструменти. панти за кабинет Ако търсите професионален набор за пробиване на пантите, след това ви тук.ОТВАРАЧКА ЗА ДУПКИ в LOOPS - този инструмент улеснява инсталацията врати, лесен за използване и осигурява голямо удобство при обработката на дървен материал.

Всичко за продукта

Избор на купувачи