.

.

Лагери FastEddy, Съвместими с комплект керамични капсуловани лагери Tamiya Subaru Impreza WRC Monte Carlo `07 XB (TT-01)

Лагери FastEddy, Съвместими с комплект керамични капсуловани лагери Tamiya Subaru Impreza WRC Monte Carlo `07 XB (TT-01)

BGN 37.86

Наличност
Налично за поръчка

Ако откриете промяна или грешка в нашите комплекти, моля, свържете се с нас, за да можем да решат това. ✔ Подобри играта си с помощта на набор от керамични лагери Fast Eddy и никога не поглеждай назад". ✔ Точност хибридни керамични лагери Si3 N4 с керамични топки от хромирана стомана 52100 (GCr15) ABEC 5-7 пръстени с гумени тюлени. ✔ Нашата патентована формула на синтетична грес с нисък тепловыделением удължава живота на лагер, което ви позволява да достигне скорости на максимум в продължение на дълъг период от време. ✔ Комплекти лагери Fast Eddy включват в себе си всички лагери, които да ускорят своя опит за работа с R / C и да се осигури по-продължително и плавно време на работа с максимална производителност?p?. ✅ Когато само най-добрите ще се използва керамични лагери за победа в състезания, които ще ви позволят по-бързо да се изкачи на подиума, разстоянието кръг, да удължи живота на батерията и да използвате най-плавни лагери на разположение. ✔ Подобри играта си с помощта на набор от керамични лагери Fast Eddy и никога не поглеждай назад".Моля, проверете своята R/ C, преди да поръчате да сте сигурни, че сте получили всички необходими лагери.Ние се опитваме да се актуализират комплекти възможно най-добре.В много случаи размери лагери могат да се променят в зависимост от конкретната модели и датата на неговото производство, както и от различни връзки, които може да сте задали.✅ Когато само най-добрите ще се използва керамични лагери за победа в състезания, които ще ви позволят по-бързо да се изкачи на подиума, разстоянието кръг, да удължи живота на батерията и да използвате най-плавни лагери на разположение.

Всичко за продукта

Избор на купувачи