.

.

Контейнер за яйца FineNoke за Хладилник, Кутии-Организаторите за хладилник, които Не съдържат BPA, Штабелируемый Титуляр за яйца за Хладилник, Тава за 18 Яйца, Прозрачен,К?

Контейнер за яйца FineNoke за Хладилник, Кутии-Организаторите за хладилник, които Не съдържат BPA, Штабелируемый Титуляр

BGN 1.00

Наличност
Налично за поръчка

Когато подвижните железопътни не се използва за съхранение може да инсталирате няколко чекмеджета.Размер на контейнера : 11,8 х 7,5 х 3,75 инча.Може да се използва директно за хранителни продукти или за опаковане на хранителни продукти.Тегло на продукта : 2,6 кг / 1,2 кг.Ясен дизайн ви позволява да видите продукти и те лесно се намират.Това значително улеснява съхранение на продукти. ? 【Лесна инсталация】: на Помещение включва : 1 органайзер за хладилника и 1 контейнер за яйца.Обикновено нашите кутии-организаторите и контейнер за яйца са подходящи за повечето хладилници.Край с винтове, поставени в най-вътрешната част на хладилника. ? 【Нашата гаранция】 : Ние предлагаме 24 часова отговор по електронната поща и гаранция за удовлетвореност на клиенти, моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.Материал : PET и ABS.Държач за яйца за хладилник с капацитет 18 яйца.По-дълго запазва свежестта и не позволява на кошници или холодильному шкаф за мръсни.Голяма и хаотична хладилници, сортирани и поставени в ред, което улеснява живота.Този органайзер за чекмеджетата няма преградни стени. Формат : пространство / 18 яйца.Дръжката е пружинную дизайн, за да се адаптират към различна дължина стъклени рафтове, подходящ за хладилници, фризери и така нататък.Цвят : бял, прозрачен. ?【Здравословен и безопасен материал】: Кутии-организаторите за хладилник произведен от хранително-ПАТ и ABS-материал, които е безвреден за човешкия организъм, са трайни и трайни, не съдържа BPA.От съображения за сигурност, моля, не поставяйте чекмеджето на хладилника в съдомиялна машина.Конструкция с канали предотвратява подхлъзване контейнер за съхранение.?【Моля, обърнете внимание】 : Моля, обърнете внимание на измерване дължина на стъклената плоча на хладилника от 11,8 до 17,5 см преди да купите, а дебелината на рафтовете трябва да бъде по-малко от 0,6 инча (1,52 cm).

Всичко за продукта

Color:
White, transparent

Избор на купувачи