.

.

Комплект чаши за уиски JoyJolt Aqua Vitae премиум-класа от 2-те восьмиугольных чаши за уиски със сгъваща се стойка. Старомодни чаши Rocks за лепенката и бърбън. Подаръци за мъж?

Комплект чаши за уиски JoyJolt Aqua Vitae премиум-класа от 2-те восьмиугольных чаши за уиски със сгъваща се стойка. Старомодни

BGN 13.31

Наличност
Налично за поръчка

Уникално, че : Първото нещо, на което можете да обърнете внимание в колекцията на ниски чаши Aqua Vitae, е изместена в основата.Те били изработени на ръка за хора, които обичат да бъдат уникални.А благодарение на четири различни форми на уиски и друг стъклен съд на избор, това е уникален комплект за вас И за тези, които обичаш.С ЛЕД : нищо не може да се сравни със звънене лед, инцидент в кристална чаша за уиски.Но вижте, не е цялата бар, прибори достатъчно е трайна за този приятен 'чока'.Нашият дебел кристал, не съдържа олово, минерализован за допълнителна здравина, а всеки осмоъгълни чаша ширина 3,4 инча подходящ за вашите любими кубове, сфери и камъни за уиски!.ДИАМАНТЕНА БЛЯСЪК, Благодарение на нашия уникален полированному хрусталю тези чаши за уиски, бърбън и коктейли с ниско съдържание на алкохол танцува под светлината, като придава триумф кислому уиски и старомоден коктейлям.Ирландски или шотландски, дъб или дымчатые, тези кристални чаши за уиски подчертават триизмерна златен прозрачност при всяка чист наливке.ЛЕСНО може да се пие : 10,5 fl, 2,5 кг, тези осмоъгълен очила с кръгли рамки лесно да се пазят и от тях е удобно да се пие.Основата е с леко изместване в половин инч – балансиран и е тежало, което позволява да се започне разговор.И ние сме чували, че това е доста актуално за сезона на отпуските.РАДОСТ РАЗАРХИВИРАНЕ : Комплект стъклени чаши Aqua Vitae от 2 теми поставен в изящната черна кутия с магнитна закопчалка, чрез която разопаковане ще достави същото удоволствие, както и първата глътка.Те могат да се мият в съдомиялна машина, а гаранцията е 12 месеца. Те ще станат лесно и красив подарък за всички, които обичат да се забавляват.

Всичко за продукта

Избор на купувачи