.

.

Чистачките DSJ, Мултифункционален Телескопи За Почистване на прозорци От алуминиеви, Четка За Почистване на Фотоволтаични Панели, Висок Стълб За Почистване на инст?

Чистачките DSJ, Мултифункционален Телескопи За Почистване на прозорци От алуминиеви, Четка За Почистване на Фотоволтаични

BGN 3.33

Наличност
Налично за поръчка

Характеристики : Сгъсти стоманена пръчка лесно се деформира, той е здрав.Многократно използване на една снимка, може да избършете стъклото, избършете стената, едва на маса, премахване на прах и т.Гумени ленти, които подобряват ефект на почистване, удобна конструкция с капаче, не е толкова лесно да се падне при работа на открито на височина.Ако Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга. 【Здрав】: Прът от сплав е свързан стомана катарама, която е трайна, стабилна и лесно се разбира.Удобен дизайн с капаче, не е толкова лесно да се падне при работа на открито на височина.Нашият комплект за миене на прозорци Ви позволява да сте сигурни, че всички ваши прозорците на 1-ия и 2–ия етаж няма мръсотии и те са блестящо чисти - идеален за измиване на високите прозорци.Позволява почистване на Трудно достъпните горните прозорци и покриви на зимни градини, без помощта на стремянок. и помага на хората оттеглям високо, не трябва да сядам на клякам или да стои върху стълба, за да измие прозорци, отговаря на всички изисквания и осигурява своята безопасност, а също така улеснява почистването. дебели стоманена пръчка лесно се деформира, той е здрав.【Гаранция услуга : 】 Ние гарантираме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция.Все още неудобно опитвате да се изкачи по стълбите, за да убивам Високи прозорци? !с помощта на тази четка за миене на прозорци, Можете да стигнете до прозореца на Земята по-бързо и по-безопасно от всякога. в комплекта са включени чистачки и стъргало.

Всичко за продукта

Избор на купувачи