.

.

LEPSJGC Хол, Антични Декоративни Орнаменти Европейския Ретро Телефон В селски Стил Кабелна Домакински стационарен (Цвят: A, Размер: един размер)

LEPSJGC Хол, Антични Декоративни Орнаменти Европейския Ретро Телефон В селски Стил Кабелна Домакински стационарен (Цвят:

BGN 2.33

Наличност
Налично за поръчка

Издръжлив материал.Ръчно изработени, здрави и износостойкая. Уникален модел винтажного телефон за украса на вашия дом, черешката на тортата.Най-добрият избор за подарък. Подходящ за настаняване в офиса, хола, витрина, прикроватной нощното шкафче на спалнята, офиса, хотела и т.н., издръжлив материал.Ръчно изработени, здрави и износостойкая. Уникален модел винтажного телефон за украса на вашия дом, черешката на тортата.Най-добрият избор за подарък. Подходящ за настаняване в офиса, хола, павилион магазин, прикроватной нощното шкафче на спалнята, офиса, хотела и т.н., Издръжлив материал, ръчно изработени, траен и устойчив на абразия. Уникален модел на телефона, под напрежение, за украса на вашия дом, черешката на тортата е най-Добрият избор за подарък, Подходящ за настаняване в офиса, хола, павилион магазин, прикроватной нощното шкафче на спалнята, офиса, хотела и т.н., Размер] Обща височина около 24 см; дължина на микрофона : 24 виж Материала】 Смола [Прилагането на] хол, спалня, кабинет, хотел и т.н. Функция телефони] id на обаждащия се, повторно набиране, по искане на обажданията [опаковка] вътре в найлонов плик, пакет защита от пяна, жълта кутия Забележка : Поради ръчно изработени ъгъл на индивидуално измерване могат да се отклоняват повече от 1 см, в зависимост от истинските неща.Осъществяване Списък : 1x украса за вашия телефон, Бележки за закупуване : Група за телефона е с определена амплитуда разклащане, която е предназначена за това, за да се избегне принципа на лоста за подкрепа на телефона.Проблеми с качеството, не, и това няма да повлияе на ползването.

Всичко за продукта

Избор на купувачи