.

.

Защитно фолио за задната екрана Puccy Pack 2, която е съвместима с защитен калъф UMIDIGI F2 Black Carbon TPU (не от закалено стъкло / не за защита на предния екран)

Защитно фолио за задната екрана Puccy Pack 2, която е съвместима с защитен калъф UMIDIGI F2 Black Carbon TPU (не от закалено

BGN 3.00

Наличност
Налично за поръчка

Олефобное гидрофобное покритие максимално намалява петна и отпечатъци от пръсти.Моля, обърнете се към заглавието на съответните модели. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. С рассеивающими дупки, адсорбируется без мехурчета и може ефективно да се отвръща на топлина. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване. С рассеивающими дупки, адсорбируется без мехурчета и може ефективно да се отвръща на топлина.Скрийте драскотини и получи напълно ново устройство.Ефективно предпазва устройството от надраскване монети, ключове и т. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа. Лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се изтича по естествен път.Ефективно предпазва устройството от надраскване монети, ключове и т.Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява.Скрийте драскотини и получи напълно ново устройство.Олефобное гидрофобное покритие максимално намалява петна и отпечатъци от пръсти. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.

Всичко за продукта

Избор на купувачи