.

.

BHVXW Малка количка Експрес Малка количка за превоз на товари Сгъваема Преносима Транспортна количка За превоз на товари Домашен ремарке (Цвят: D, размер: малък)

BHVXW Малка количка Експрес Малка количка за превоз на товари Сгъваема Преносима Транспортна количка За превоз на товари

BGN 1.33

Наличност
Налично за поръчка

Име на продукта : Сгъваема количка.Материал : Инженеринг пластмаса;.Произход : Китай;.Той ли е сгъваем : сгъване;.Применимая тълпа : публиката;.Име на продукта : Сгъваема тележкаМатериал : Инженерни пластмаси; Произход : Китай; дали тя сгъваем : сгъваема; Применимая тълпа : обществеността; Сценарии на приложение : за преместване, експресна доставка, училищен багаж, работни, перемещающие стоки.Предимства на продукта : 1. Количката е с лека конструкция, устойчива на компресия и на удар и заема малко пространство.Може да се сгъва и се поставя в колата, или малко складово помещение.2. Максимално тегло на носещи е 150 кг, което се равнява на теглото на двама възрастни!3. С телескопична функция, без выдалбливания, за да предотврати загубата на предмети.4. Благодарение на функцията за спиране може да спре всеки момент, не се страхуват спускане под наклон.

Всичко за продукта

Избор на купувачи